KAKO DO SVEŽEGA VIDEZA Z RIMMEL MAKEUP PRODUKTI?

Pozdravček dame! Ste tudi ve že z mislimi pri pomladi? Jaz jo že komaj čakam, še posebej pa ponovno vozičkanje po sončku z mojim fantkom. ...

Pozdravček dame!

Ste tudi ve že z mislimi pri pomladi? Jaz jo že komaj čakam, še posebej pa ponovno vozičkanje po sončku z mojim fantkom. 
Kot ste že iz naslova razbrale sem danes za vas pripravila nekaj svežega, nekaj pomladnega. Z izbranimi 5imi makeup produkti znamke RIMMEL, sem na obrazu ustvarila SVEŽ VIDEZ.
Izbrala sem 5 različnih produktov in sicer:
- FRESHER SKIN podlago
- MAGNIF' EYES paletko
- LASTING FINISH podlago v kamnu
- SCANDAL EYES RELOADED maskara
- THE ONLY 1 MATTE rdečilo za ustnice

Kaj je nastalo na moje obrazu? Sem bila s produkti zadovoljna?
Vse vam zaupam prav v tej objavi. 



1. FRESHER SKIN podlaga za obraz
Ta podlaga me je najbolj zanimala med vsemi 5imi izdelki. Gre za njihov najnovejši produkt na poličkah drogerij. Že takoj ko sem prejela mail o tej novi podlagi, sem v istem trenutku mogla deliti z vami to čudovito novičko. Odziv je bil res velik in zato sem bila še toliko bolj vesela, ko mi je Rimmel ponudil možnost testiranja te podlage. Na voljo so 4-je odtenki, sama sem si izbrala podlago v odtenku 200 SOFT BEIGE in zadela sem v polno. 
Embalaža je malo drugačna, vendar prepričljiva...všeč mi je da se razlikuje od drugih in je kljub temu čudovita. 
Sama tekstura podlage je res lahka in kože na obrazu ne oteži. Nudi občutek, da koža dejansko diha in na koži pusti res tisti pravi sveži look. Izredno primerna bo v spomladanskem in poletnem času, ko naša koža rabi dihanje in ko je zunaj vročina. Čudovito se razmaže in ne poudari pore na obrazu. Vse pohvale Rimmel, odličen produkt!


2. LASTING FINISH podlaga v kamnu
Poleg zgoraj omenjene podlage, sem na obraz nanesla in tako do dodobra za fiksirala tekočo podlago, tudi puder v kamnu v odtenku 001 LIGHT PORCELAIN. Gre za vodoodporno podlago, katera naredi lep finish, brez svetleče kože. Embalaža je praktična in poleg pudra skriva tudi ogledalce in gobico z nanos. Kombinacija obeh podlag je perfektna. 



3. MAGNIF' EYES paletka za oči
Kot tretji izdelek sem izbrala tudi eno iz med najnovejših paletk na policah. Na voljo so v 3 odtenkih, sama sem izbrala odtenek 003 GRUNGE GLAMOUR. V temni embalaži se skriva 8 odtenkov (od najsvetlejšega do najtemnejšega ). Večino je shimmer odtenkov, razen eden iz med 8ih je matt. Paleta je idealna za smokey eye look, za večerne izhode. Sama sem tokrat naredila izjemo in iz nje naredila dnevni look, kjer sem uporabila bolj svetle-zemeljske odtenek. Na svojih vekah sem uporabila 4 različne. Pigmentiranost je zadovoljiva, kot tudi sama obstojnost.



4. SCANDAL EYES RELOADED maskara
O tej maskari sem slišala že kar nekaj dobrih besed, zato sem se odločila za njo. Gre za produkt, ki obljublja skandalozne in polne volumna trepalnice z ekstremno črnino. Všeč mi je že sama ščetka za nanos, edino večkratni nanos je potreben, da resnično dosežeš look, ki ga sama maskara obljublja. 


5. THE ONLY MATTE rdečilo za ustnice
Za piko na i sem izbrala njihovo matte rdečilo za ustnice v dokaj nežnem odtenku 200 SALUTE, saj sem hotela res svež videz in ne močnih odtenkov na obrazu. Kljub temu da je šminka matt, ne izsuši ustnic in je izredno lepo mazljiva. Sigurno jo kupim še v kakšnem drugem odtenku.



Na koncu sem slikala še celoten look in nastalo je to kar vidite na spodnji sliki. Kvaliteta ni lih super, sem se pa potrudila. :)


Lp, Sandra


You Might Also Like

3 komentarji

  1. Luštno, tudi barve senčil so čisto po mojem okusu. In nad podlago sem zelo presenečena, saj da lep glowy videz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi sama sem presenečena, no prekrivnost ni lih popolna..ampak je res lahka!

      Izbriši
  2. Čudovita! :)

    Puderček ni slab, ampak me ne prepriča popolnoma :/

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca