5 BEAUTY NASVETOV ZA NAJDALJŠO NOČ V LETU s Sindiano Jones

Pozdravček dame! Pred časom sem na gostovanje povabila čudovito blogerko Sindi iz bloga  http://www.sindianajones.com/   in katero boste na...

Pozdravček dame!
Pred časom sem na gostovanje povabila čudovito blogerko Sindi iz bloga http://www.sindianajones.com/ in katero boste našli tudi na njeni Fb strani bloga https://www.facebook.com/sindianajones23/. Sindi se je odločila, da vam zaupa 5 svojih BEAUTY NASVETOV ZA NAJDALJŠO NOČ V LETU, zato le preberite kaj vam je zaupala. 

- Naspite se.
V tem decembrskem živ-žavu verjetno vsem nam kronično primanjkuje spanca; vsi intenzivno nakupujemo darila, pripravljamo, nazdravljamo...Pa vendar, če želite na najdaljšo noč zablesteti, je dober spanec nujen. Poskusite opraviti vse kar imate že čez dan, nato si zgodaj zvečer pripravite pomirjujočo kopel s sivko, izklopite vse elektronske naprave in se pošteno naspite.

- 1 na 1. 
Roko na srce: na vaši novoletni zabavi bo skoraj 100% prisotna kakšna kapljica alkohola...več. Naslednji nasvet sem slišala že od večih prijateljev in moram priznati, da preverjeno deluje: po vsakem popitem kozarcu alkohola spijte kozarec vode (alkohol povzroča dehidracijo). Če ne želite naslednji dan pestovati tigra, torej ne pozabite na rehidracijo (fokus je na ne pozabite, saj se v novoletni evforiji pomešani s šampanjcem lahko hitro zgodi, da je voda zadnji element v vaših mislih ;)).

- Privoščite si nekaj dni »detoxa«. 
Ne morem iz svoje kože in čeprav se vam ta nasvet zdi verjetno čisto »mimo« v zadnjih decembrskih dneh (saj novoletne zaobljube pridejo na vrsto šele januarja, kajne?!), je nujno, da za sebe poskrbimo tudi od znotraj. Po zaključeni božični pojedini (ki bo verjetno spominjala na tisto iz Harryja Potterja, kjer se mize šibijo pod dobrotami), si privoščite nekaj »lažjih« dni. Odrecite se eni (če ste drzni, večim) razvadi. Naj bo to alkohol, piškoti, sladkarije, predelana hrana in si privoščite več sveže hrane in več manjših obrokov na dan. Dan začnite s kozarcem limonade brez sladkorja, kateri lahko dodate žličko spiruline. Oblecite bundo in se odpravite na sprehod. Mala črna oblekica bo zadnjo noč zasijala tako kot vi.




- »Glam up«. 
Če ste navdušenka nad make-upom, tako kot jaz, že veste, da najdaljša noč ne bo minila brez  bleščic in  rdeče šminke. To je noč, ko si lahko privoščimo »tisto nekaj« več. Tiste, ki se ne ličite veliko in ostajate v »varni zoni«, si na ta večer vseeno privoščite nekaj drugačnega. Naj bo to šminka v za vas nenavadnem odtenku, ki si jo ogledujete že celo leto pa  ne zberete poguma za nakup ali poudarjene oči (si drznete oboje?). Nasvet: svetlolaske izberite dodatke v srebrni barvi, temnolaske pa v zlatkastih, bakrenih odtenkih.

- SOS ukrepi. 
Izdala vam bom dva svoja lepotna rituala, ki se ju poslužujem eno noč pred kakim pomembnejšim dogodkom oziroma kadar želim, da sta moja koža in lasje v še posebej dobrem stanju. Pred spanjem si na suhe lase nanesem masko z arganovim oljem, jih dobro razčešem, na vzglavnik položim brisačo in jo pustim učinkovati čez noč. Zjutraj  lase  izdatno umijem s šamponom ter uporabim balzam z arganovim oljem. Pred sušenjem na konice nanesem olje za lase, nato oblikujem pričesko. Lasje izgledajo izjemno negovani, tudi če prej nismo dali veliko na nego las. Kar se kože tiče, si večer prej očistim obraz najprej z micelarno vodico nato pa še s čistilnim gelom in krtačko. Nato uporabim izjemno vlažilno masko (ne glede na tip kože ki jo imate, vsaka koža potrebuje vlago). Po določenem času masko sperem in uporabim avokadovo kremo kateri dodam še nekaj kapljic mareličnega olja in vse skupaj vmasiram v obraz. Naslednje jutro uporabim tonik in dnevno kremo. Koža postane mehka kot dojenčkova. Preizkusite, ne bo vam žal!


Ne glede na to, kje in s kom boste preživeli zadnjo noč v letu, vam želim obilo zabave, sproščenosti in uspešno ter kreativno prihajajoče leto. Nikoli pa ne pozabite vzeti s seboj najpomembnejšega lepotnega dodatka: nasmeha. 
                                                                               Srečno 2017!

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca