Metroshop.si; SET ČOPIČEV ZA LIČENJE

Pozdravček dame! Pred vami je zadnja objava pred moji dopustom. V nedeljo se odpravljam na morje in tako na blogu ne bom aktivna kakšen te...

Pozdravček dame!

Pred vami je zadnja objava pred moji dopustom. V nedeljo se odpravljam na morje in tako na blogu ne bom aktivna kakšen teden. Bom pa zato na morju toliko bolj pridna in bom fotografirala izdelke v morskem okolju. Se pa vam seveda javim kar preko Fb strani bloga https://www.facebook.com/AngelBeauty99/, Instagrama https://www.instagram.com/sandry_ca/, ter seveda Snapchata, kjer me najdete pod imenom sandry_ca.

Tokrat sem vam pripravila kratko in jedernato objavo, objavo bogato s fotografijami, katere obožujem delati, lahko rečem da je to postal že pravi mali hobi.:)
Skratka spletna trgovina http://metroshop.si/, katero lahko najdete tudi na FB-ju https://www.facebook.com/Metroshop.si/, mi je poslala v test, 24 delni SET ČOPIČEV ZA LIČENJE. 




V preprosti embalaži oziroma v črni trobici se skriva 24 čopičev, ki so namenjeni prav za vse dele obraza in za vse tehnike ličenja. Torbica je iz umetnega usnja, ščetine čopičev pa so SINTETIČNE.
So zelo mehke in prijetne na dotik. 

Z veseljem sem jih hitro stestirala in hitro tudi oprala, saj me je dejansko zanimalo kako so obstojne ščetine, če kaj odpadajo. Bila se res presenečena, saj me čopiči niso razočarali.

Kupite jih lahko na tej povezavi http://metroshop.si/set-copicev-za-licenje, za ceno 21,90€.






Lep vikend, dame!

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Jaz sem prav edina, ki je prvič slišala za njih:). Super fotografije si naredila,se res vidi,da uživaš v njih. Uživaj na morju in nasna IG-ju zasuj z morskimi podobami:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca