MOM DIARY PART 18- Ohhh ta vrtec

Pozdravček moje drage bralke! Po celo dolgem času objavljam MOM DIARY , ste ga kej pogrešale! Ufff veliko imam za povedati, kaj šele pokaza...

Pozdravček moje drage bralke!
Po celo dolgem času objavljam MOM DIARY, ste ga kej pogrešale! Ufff veliko imam za povedati, kaj šele pokazati, slikic se je nabralo ogromno.
Kim je zrastla že v zelo veliko punčko. 8.10 bomo dopolnili že kar 19 mesecev, ja prehitro gre.
S 1 spetembrom smo začeli z vrtcem in tudi že zboleli, imeli smo blago virozico, ubistvu smo vsi družini zboleli...tamala na veliko nosi domov viruske. :)
Skratka vrtec obiskuje z velikim užitkom, no na začetku smo malo jokali, ampak ni bilo hudega, hitro in lepo ga je sprejala. Postala je zelo samostojna; sama papca, pije iz lončka, več govori, poje pesmice... ne morej vrjet kako je napredovala in kako ji pomaga vrtec pri tem.
Je zelo sladkosneda, tako kot mamica. :))))
Zelo trmast otrok, tako kot ati in mami...se ne čudim da je taka. Pokazala je ogromno zanimanje za živali, kar je pripomogu tudi naš kuža Shorty. :) To je res pravo prijateljstvo, obožujeta se... res da je Kim občasno kar malo preveč groba do njega..je pa on tok bolj nežen do nje. :)
Skratka pestro je...dogaja se na polno, in ne želim zamuditi nobenega trenutka z njo. No res da je teh trenutkov sedaj malo manj, mami dela, Kim v vrtcu...jaz delam skrajšan delovnik, res bi rada do 3 leta to skoristla, sva vsaj malo več skupaj, ker če pa bi delala polni delovnik, bi bila več v službi kot doma. :) Moram pa priznat, da odkar je Kim v vrtcu imam več časa zase...kar je TOP. :)
No pa še malo slikic moje male lepotičke...IN LOVE <3









You Might Also Like

2 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca