LOREAL PROFESSIONNEL- šampon in maska za lase ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM

Ponovno me je razvajal LOREAL PROFESSIONNEL , tokrat mi je poslal v test šampon in masko  za lase ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM.  Šamopon in mask...

Ponovno me je razvajal LOREAL PROFESSIONNEL, tokrat mi je poslal v test šampon in masko  za lase ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM. 
Šamopon in maska sta namenjena za obnovo zelo poškodovanih las. Namen izdelka je, da lasje vedno bolj postanejo odporni, mehki in izgledajo bolj sijoče..se pravi so obnovljeni. 



 1. ŠAMPON ZA LASE 250ml

Šampon in masko sem si vzela kar na dopust, na morje, ker se mi zdi da tam lasje potrebujejo še dodatno nego, na splošno pred soncem. Lasje sem si prala na 2 dni in sama razlika je bila opažena takoj, že to da so mi lasje zdržali kar 2 dni, da niso bili mastni, kar mi je bilo najboljše pri tem šamponu. Porabila sem ga zelo malo, ker se veliko peni. Dodatnih sprememb pri umivanju s tem izdelkom nisem opazila.


2. MASKA ZA LASE 200ml
Masko za lase sem na morju uporabila 1x. Super zadevica, lasje so po uporabi res mehki, čisto ravni in dišeči seveda. Las res lepo pade. Uporabljala jo bom 1x na teden, ker se mi ne zdi potrebno večkrat. Izdelek me je prepričal in vem da jo bom z užitkom do konca porabila.

You Might Also Like

1 komentarji

  1. dobila sem jih od Loreala, drugače jih pa lahko kupiš samo v frizerskih salonih!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca