OUTFIT POST; Toplo, Mehko in Udobno

Pozdravček damice! Danes je pred vami malo drugačna objava. Po dolgem času ponovno OUTFIT POST. Imam jo pripravljeno že kar dolgo časa in ...

Pozdravček damice!
Danes je pred vami malo drugačna objava. Po dolgem času ponovno OUTFIT POST.
Imam jo pripravljeno že kar dolgo časa in še dobro da sem slikanje opravila že pred svojo bolniško, ker se ta bolniška že noro vleče. Skratka, tokrat sem sodelovala s spletno trgovinico http://www.stracciatella.si/.
Najdte jih tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/Stracciatella-337124309825998/ .

 Stracciatella je spletna butična trgovinica, kjer boš našla modna in kvalitetna oblačila po ugodnih cenah. Naša prednost je selekcioniran izbor oblačil. Ker je Stracciatella modna navdušenka in redna spremljevalka trendov, občasno piše tudi bloge. Stracciatella je rada v stiku s svojimi strankami. Osebni kontakt nam pomeni veliko. Zato bomo veseli vsakega vprašanja, želje ali predloga. Vedno smo ti na voljo. Tu smo zate. - Stracciatella

Trgovina, ki me je res navdušila, s svojimi modnimi in seveda udobnimi kosi. 
Poleg oblačil pa na njihovi strani najdete tudi čudovit nakit za prav vse okuse!



                                                                  JOPA: http://www.stracciatella.si/
                                                                 JEANS HLAČE: Tally Weijl
                                                                 SUPERGE: Adidas
                                                                 PRSTAN: http://izvirnedekoracije.si/
                                                                 SONČNA OČALA: Kleo


Jopico lahko idealno skombinirate tudi z hlačami, ki so sedaj tudi v akciji http://www.stracciatella.si/crne-elasticne-hlace-z-detajli-iz-imitacije-usnja.html.
Lahko pa jih preprosto skombiniraš z podloženimi pajkicami http://www.stracciatella.si/oblacila/pajkice-1/podlozene-crne-pajkice-brez-sivov.html.

Skupaj s Stracciatello vam podarjamo PROMOCIJSKO KODO, ki vam omogoča 10% popust pri vašem nakupu, na blagajni odtipkajte kodo ANGEL BEAUTY in naj vam dobro služi. :)


Rada pa bi poudarila tudi čudvit prstanček iz perlic, ki ga nosim v tej objavi. Kupite pa ga lahko tukaj http://izvirnedekoracije.si/ , natančneje http://izvirnedekoracije.si/izdelek/prstan-z-biseri/ .
Več o njih pa si lahko pogledate tudi na njihovi FB strani https://www.facebook.com/Izvirne-Dekoracije-1570875446467448/


Pozdravčki, Sandryca!

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca