GUEST POST: MY TOP 5 LIPLINERS FOR COLORFUL FALL

Lep sonček pozdravček dame! Kot veste bom vsak mesec, vsak teden na blogu imela guest post. Začel se je nov mesec NOVEMBER in tokrat je pr...

Lep sonček pozdravček dame!
Kot veste bom vsak mesec, vsak teden na blogu imela guest post. Začel se je nov mesec NOVEMBER in tokrat je pred vami nova objava GUEST POST. 
Tokrat na blogu gostuje TAJKA iz bloga Beauty by TAJKA SELAN.
Prav tako lahko Tejki sledite tudi na FACEBOOKU in INSTAGRAMU.


MY TOP 5 LIPLINERS FOR COLORFUL FALL 

Jeseni prevladujejo predvsem zemeljske barve, seveda pa ne škodi če vnesemo tudi kakšno živo barvo. Ker se je večina blogerk odločila predstaviti najljubše šminke te jeseni sem se jaz odločila, da vam pokažem svojih 5 najljubših liplinerjev, ki jih boste lahko kombinirale skoraj s katerokoli šminko iz vaše kolekcije. Liplinerji so zelo pomembni sploh pri temnejših šminkah kot so temno roza, rdeča, vijolična,.. ko se vidi pri nanosu vsaka napaka. Ne samo da so enostavni za uporabo ampak poudarijo tudi ustnice, sploh če je odtenek liplinerja malo temnejši od šminke.



Prvi lipliner je Uma Cosmetics Automatic Lipliner, ki je nežne roza barve z rjavim podtonom in dodanimi majhnimi bleščicami, v odtenku Smooth Beige, ki se bo podal prav vsaki nude in nežni roza šminki. Lipliner ni zelo mazljiv, saj je konica bolj trdna kot kremasta, sama pa imam tudi raje takšne, ki se dajo ošiliti, saj konica postane hitro topa.


Essence lipliner v odtenku 07 Cute Pink je pink odtenek z temnejšim roza podtonom, podal se bo vsem roza šminkam, da boste blestele z živimi barvami tudi jeseni. Konica je mehka in kremasta, nanos je res enostaven, ker ni potrebno pritiskati, da bi dobile kaj barve na ustnice.


Barry M lipliner v odtenku Dark Pink je temno roza odtenek oziroma barva fuksije. Konica je sicer trša kot Essencova in je zato potrebnih več plasti, da dobimo željeno barvo. Lipliner je opremljen z zlatimi napisi in prozornim pokrovčkom, da se ne uničuje konica. Je eden izmed lepših v moji kolekciji tako zaradi embalaže kot zaradi odtenka.


Rimmel London contour pencil v odtenku 021 Red Dynamite je dolgo obstojen klasičen rdeč odtenek, ki se bo podal prav vsaki klasični rdeči šminki. Zaradi mehke konice je lahko mazljiv in pigmentiran. Rdeča je pa sama po sebi jesenska barva, zato je zdaj pravi čas za drzne ustnice tudi podnevi.
 

Catrice Ultimate Stay Lipliner v odtenku 040 Love The Way You Plum je odtenek, ki je trend letošnje jeseni. Temno vijoličen odtenek z vinsko rdečim podtonom bo primeren za vsako podobno šminko. Namreč večina liplinerjev je za takšne odtenke šimnk presvetlih, ta pa se popolnoma prilega večini. Je dolgo obstojen in zelo pigmentiran lipliner z mehko konico. Lipliner je avtomatičen, torej se ga načeloma ne da šilit, vendar je Catrice dodal majhen priročen šilček, za ostrenje konice.





 

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca