ESSENCE and CATRICE blogger event

Pozdravček ljubiteljice kozmetike in makeupa! Prejšnji teden je bil zame in za vse ostale blogerke prav poseben, povabljene smo bile na do...

Pozdravček ljubiteljice kozmetike in makeupa!
Prejšnji teden je bil zame in za vse ostale blogerke prav poseben, povabljene smo bile na dogodek, zame seveda dogodek leta :), ESSENCE & CATRICE event!
Na samem eventu je šlo ubistvu za predstavitev novosti na področju kozmetike Essence & Catrice, vse kar prihaja na ''plano'' v času zime...in ja že zdaj sem čisto navdušne, nekatere izdelke, ki pridejo v prodajo smo že kar tam spoznali. :)
No skratka event je potekal nekako takole:
Sam dogodek je začel ob 14 urni na Ljubljanskem gradu, nekatere blogerke so se dobile malo prej, meni na veliko žalost ni uspelo, tako smo se dobile potem kar na gradu.
Malo pred drugo uro smo vstopile v čudovito belo dvorano (malo večjo sobo), kjer se je dogodek odvijal. Res mala nebesa za vsako punco oz. žensko iz med nas, prav vsaki med nas so oči sijale kot mali diamantki. :)
V dvorani je bilo najprej opaziti 2 ogromna stojala s kozmetiko CATRICE in ESSENCE, ter par mali stojal z omejeno kolekcijo.
Da ne govorim o slaščicah in kanapejčkih :).
Skratka sledila je predstavitev omejenih kolekcij, ki k nam prihajajo, kot sem že omenila v zimskem času. Bila je super zanimiva!
Takoj po predstavitvi nam je bilo rečeno, da si iz vseh stoljčkov, ki so bili v dvorani, lahko izberemo 10  izdelkov, kar koli si želimo. Tega stavka sem bila nooorroo vesela, in prav tako tudi vse ostale.
Izbire je bilo definitivno preveč in izbira je bila zelo težka, ampak moja vrečkica se je zelo hitro napolnila. Nato je sledil klepet in spoznavanje čudovitih deklet, večino jih še nisem poznalo, tako da dekleta zelo sem vesela, da sem vas lahko spoznala in JA super ste, vsaka posebej!
Posladkali smo se s slaščicami, kanapejčki in popili zelo dobro kavico, meni je zelo prav prišla, saj me je tisti dan čakala še nočna. :)
Ta pravo presenečenje pa je še sledilo. Ko smo se poslavljali z vsemi ogranizatorji, samo na koncu dobili še vsak 2 vrečki ( eno Catrice, eno Essence ), polnih dobrot. :) To pa je bilo doživetje. :)
Iskrena hvala CATRICE & ESSENCE!!!



In še nekaj slikic, ki smo jih dobili po milu od gospe Dečman.
Photo: Žiga Intihar

Na slikci v prvi vrsti (iz leve proti desni): URŠKA http://getthemcurious.blogspot.com/, TINA http://www.tinnaspinkplace.com/, SARA http://passingfancyy.blogspot.com/
V ozadju: TAMARA http://www.cherrycolors.com/, moja malenkost, GEJBA ;) http://www.parokeets.com/sl/

POLONA http://uniqapoly.blogspot.com/, MATEJA http://matejasbeautyblog.blogspot.com/, SAŠA http://www.nihrida.com/

TATJANA http://tatjanag.blogspot.com/

You Might Also Like

5 komentarji

  1. love it!

    _____________
    www.justynapolska.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Super te je bilo končno spoznat, čeprav nismo uspele poklepetat :D Dobro da smo blizu doma, da nam mogoče uspe kdaj v bližnji prihodnosti :D Pa upam da pokažeš tvojih 10 izbranih izdlekov :D Me vedno zanima kaj ste druge izbrale :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ojej, jaz pa letos nisem prišla do vseh. Upam da še sledi kakšen podoben dogodek, da še spoznam tebe ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe...hvala enako, vas je bilo preveč :) upam da bo še veliko priložnosti :)

      Izbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca