MOM DIARY PART 9.- Mi2 s Kimči bi sončka :)

Pozdravček najini bralci! :) Po dolgem času se s Kimči ponovno javljava........... Iz dneva v dan in iz meseca v mesec je bolj pestro, ker...

Pozdravček najini bralci! :)
Po dolgem času se s Kimči ponovno javljava...........
Iz dneva v dan in iz meseca v mesec je bolj pestro, ker moja miška želi vedno več pozornosti.
Postalo je že zelo naporno, zna biti že zelo tečna in prava mala nagajivka, ampak njen nasmešek in njena pozornost namenjena mamici odtehta vse. :) Res je pravi sonček in priznam, čist sem zaljubljena v njo. Minilo je 3 tedne, od zadnjega dnevnika. V tem času se ni dogajalo ne vem kaj zanimivega.
V tisti vročini sva bili naročeni na cepljenje, ker pa vem da je že pri prvem cepljenjenju dobila povišano temperaturo, sem se odločila da jo ne cepim, ker je že po svoje bila zelo tečna zaradi tiste vročine, če pa bi še svojo dobila povišano, bi se pa meni in njej zmešalo. :))))
Čez točno 2 tedna gremo na morje, in prav takrat bomo tudi dopolnili točno 6 mesecev, že kar pol leta bo mimo! Priznam, da prav vsi skupaj komaj čakamo dolgo pričakovani dopust in malo skupnega crkljanja.
Naj poudarim še to, da je tamala zelo hitro napreduje glede gibanja, malo še manjka in bomo že kobacali...ufff šele potem bo pestro. :)

Pošiljava en luškan deževen pozdravček ;)
Lupček in objemček!



You Might Also Like

4 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca