MOIA.IN ... beauty & fashion

  http://www.moia.in/ Vsaka ženska je edinstvena. Dobrodošle v našem in vašem svetu: vsa dekleta, dame, gospodične, gospe, punce, mami...


 http://www.moia.in/

Vsaka ženska je edinstvena.
Dobrodošle v našem in vašem svetu: vsa dekleta, dame, gospodične, gospe, punce, mamice, babice, tete, navihane nečakinje, svakinje in tašče, skratka vse, ki se na takšen ali drugačen način navdušujete nad modo, lepoto in nad simpatičnimi malenkostmi, ki delajo vsak trenutek popoln.




Ženski spletni portal Moia.in je nastal z namenom, da bi obiskovalkam v najkrajšem možnem času omogočili pregled in izbor aktualne ponudbe na trgu storitev s področja mode, lepote ter življenjskega stila. Šoping vodič vas popelje skozi beauty, fashion ter lifestyle storitve in vam tako zagotovi vse pomembne podatke o ponudniku (lokacija, delovni čas, kontakt, storitve). Vse storitve so razporejene po vrsti in lokaciji ponudnika.

Na portalu so na enem mestu na voljo ugodnosti, ki jih nudijo najrazličnejši ponudniki, in sicer v obliki privlačnih kuponov. Z natisnjenim kuponom, na katerem je naveden popust na storitev ali izdelek, lahko pri ponudniku unovčite popust.
Z vami bomo delili najnovejše zanimivosti ter vas seznanili z dogajanjem in trendi na področju mode, lepote ter življenjskega stila, za vas pa bomo tedensko pokukali tudi v zvezde.

Ustvarili smo tudi rubriko moia omara s katero želimo da naša oblačila, obutev ter modni dodatki ne letijo v smetnjake, ampak se preprosto podarijo, izmenjajo ali prodajo. V kratek imamo tudi v načrtu organizirati čisto pravi mini bazarček, na katerem bodo lahko obiskovalke v živo zamenjale oblačila, obutev ter modne dodatke.

"Najboljše prijateljice so tiste, s katerimi lahko sedimo na verandi, ne zinemo besedice, in odidemo z občutkom, da je to bil najboljši pogovor, kar smo ga kdajkoli imele." Neznan avtor


 Portal želimo približati čim večjemu številu ženski populaciji in tako ustvariti svojevrsten in funkcionalen kotiček, v katerem bodo pri današnjem hitrem temu dobile vse pomembne informacije v najkrajšem možnem času.


Prisotni smo na pinterestu, facebooku in twitterju.

Z ljubeznijo in z veseljem vabljenji na http://www.moia.in/ !

You Might Also Like

2 komentarji

  1. lovely blog!

    following you now via GFC.
    check out my blog, too :)

    x
    dahi

    OdgovoriIzbriši
  2. oo tole si bom pa gotovo pogledala. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca